Serveis

A Binommi ens encarreguem d’oferir serveis d’enginyeria de projectes d’instal·lacions en l’àmbit industrial i residencial. Dins d’aquests s’inclou el disseny d’instal·lacions frigorífiques i tèrmiques, d’energies renovables, de gas, entre altres.

Aquests són els nostres serveis:

Fred industrial

Oferim un servei de màxima qualitat, en el disseny i en el desenvolupament d'instal·lacions de fred industrial en diferents tipus d'espais.

Més informació

Energies renovables

Dissenyem sistemes d'energies renovables per al sector industrial i residencial sota la normativa vigent, maximitzant els estàndards de qualitat.

Més informació

Coordinacions de seguretat en l'obra

Resolem tasques de compliment de disposicions mínimes de seguretat i salut en diferents tipus d'obra.

Més informació

Gas

Som especialistes en desenvolupar projectes d'enginyeria, oferint solucions de gas industrials per a empreses, locals i edificis.

Més informació

Petrolíferes

Dissenyem i planifiquem instal·lacions petrolíferes seguint els protocols necessaris per a certificar la seguretat i l'eficiència.

Més informació

Equips a pressió

Dissenyem i legalitzem instal·lacions, recipients i canonades que contenen fluids a pressió per assegurar un ús segur i eficient.

Més informació

Protecció contra incendis

Trobem solucions i mesures de protecció activa i passiva per donar compliment amb els requisits legals i normatius de protecció contra incendis.

Més informació

Activitats

Desenvolupem projectes d'activitats per obtenir les llicencies municipals que permetin l'obertura d'un negoci o activitat comercial, de pública concurrència, serveis o industrial.

Més informació

Instal·lacions tèrmiques i Eficiència energètica

Gestionem projectes d'instal·lacions tèrmiques que inclouen la climatització, la fontaneria, els sistemes de ventilació i el tractament d'aigua.

Més informació

En parlem?

Responsable: ​Carlos Sampietro Lara Finalitat: Poder donar-te una resposta a la teva consulta a travès del formulari.  Legitimació: El teu consentiment. Destinataris: ​Les dades es guarden a ​Siteground. Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les teves dades.